Το αρχοντικό

About3

Γενικά

Villa Felicity is a spectacular landmark property in the heart of Chora! 
The 380 sqm house has been fully renovated with respect and knowledge of the local heritage and history. 
The owners of the house, a well known Greek architect and his wife created an environment of exquisite melding of a modern, clean aesthetic with the traditional elements of the local architecture. This luxurious and most comfortable family house dates back to 1788, built shortly after the Russians conquered the island after the Turkish-Venetian war.

Η Ιστορία μας

Η ευαισθησία, η αγάπη και η γνώση της ιστορίας του νησιού είναι αισθητές από την στιγμή που ο επισκέπτης περνά το κατώφλι του οικήματος. Χτισμένο στους πρόποδες της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην προστατευμένη από την Unesco Χώρα, τo σπίτι ανακαινίστηκε με γνώμονα την διατήρηση του ύφους και του χαρακτήρα του.

Οι ιδιοκτήτες συνεργάστηκαν με τους καλύτερους ντόπιους τεχνίτες, ξυλουργούς και μαρμαράδες και χρησιμοποίησαν παραδοσιακά υλικά.

Κορυφαίο στοιχείο του σπιτιού είναι η μοναδική ταράτσα με μαγευτική θέα 360 μοιρών στην Σκάλα και το λιμάνι, την μονή, την Χώρα και τους Ανεμόμυλους και την θάλασσα.

About2-scaled

Αποστάσεις

Η τοποθεσία της Villa Felicity 1788 είναι εξαιρετική, σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική Πλατεία της Χώρας. Η πρόσβαση στο σπίτι είναι μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από το κοντινότερο χώρο στάθμευσης, χωρίς σκαλιά.

Λιμάνι: 4 χλμ. / 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Πόλη: Κοντινή απόσταση

Παραλία: 4,3 χλμ. / 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Skip to content