ΔΙΑΜΟΝΗ

Το αρχοντικό

Η διακόσμηση είναι χάρμα οφθαλμών καθώς συνδυάζει αρμονικά και εμπνευσμένα παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία.

Για την διακόσμηση των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων έχουν επιλεγεί αντίκες, παραδοσιακά έπιπλα και οικογενειακά κειμήλια τα οποία έχουν συνδυαστεί με μοντέρνα κομμάτια επώνυμων ξένων σχεδιαστών και μια σημαντική συλλογή ελλήνων σύγχρονων καλλιτεχνών.

Accomodation-Homepage-teaser-photo

Ισόγειο

Από την είσοδο ο επισκέπτης μπαίνει σε μια εσωτερική αυλή με καθιστικό και υπαίθρια τραπεζαρία, το παλιό πηγάδι και τους παλιούς φούρνους. Από την αυλή αυτή έχει πρόσβαση σε 3 από τα 4 υπνοδωμάτια προς ενοικίαση. Δεξιά είναι η απόλυτα εξοπλισμένη κουζίνα. Απέναντι είναι η είσοδος στον χώρο της εσωτερικής τραπεζαρίας με το μοναστηριακό τραπέζι και τον πολύχρωμο πολυέλαιο Murano.

Σε συνέχεια της τραπεζαρίας βρίσκεται το WC ξένων καθώς και το δωμάτιο (1)

Χωρητικότητα έως 8 άτομα

Είσοδος από την αυλή. Πλήρως εξοπλισμένη. Με πρόσβαση στην εσωτερική τραπεζαρία.

Η εσωτερική τραπεζαρία έχει την δική της πόρτα που συνδέεται με την αυλή. Με μοναστηριακό τραπέζι και πολύχρωμο πολυέλαιο Murano.

με διπλό κρεβάτι (1.60cm), en suite μεγάλο μπάνιο με μεγάλο χώρο shower και άπλετο χώρο ντουλαπών. Επιπλέον καναπές/ κρεβάτι που κοιμίζει ένα ακόμη άτομο.

Διπλό κρεβάτι (1.60 cm) ή δύο μονά καθώς και το καναπέ/κρεβάτι που κοιμίζει ένα επιπλέον άτομο. En suite μεγάλων διαστάσεων μπάνιο με το μεγάλο shower και πολλές ντουλάπες.

Παραδοσιακός Οντάς.
Ανεξάρτητο δωμάτιο σε δύο ορόφους. Μπαίνοντας κάτω το μπάνιο και με άνετη σκάλα επάνω το υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (1.45cm) και ντουλάπα.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο του οικήματος με διπλό κρεβάτι (1.80cm), το μεγάλο en suite μπάνιο και την βεράντα που βλέπει την Χώρα και την εσωτερική αυλή του σπιτιού.

Ένας υπέροχος χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δωμάτιο μελέτης. Οδηγεί στην μπροστινή βεράντα.

Με θέα την χώρα και τη θάλασσα.

ΟΡΟΦΟΣ

Από την είσοδο ανεβαίνουμε την παλιά πέτρινη εξωτερική σκάλα που μας οδηγεί στον επάνω όροφο και την εσωτερική βεράντα με θέα την Μονή και την Χώρα.

Από την πόρτα μπαίνουμε στον εντυπωσιακό χώρο του καθιστικού, σαλόνι με τον καναπέ των 6 μέτρων ειδική παραγγελία στην Ιταλία, όπου υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος ΤV.

Στον όροφο υπάρχει άλλος ένας χώρος καθιστικού με το στρογγυλό τραπέζι και τις καρέκλες του Saarinen που μας οδηγεί στην μπροστινή βεράντα με τους ειδικά διαμορφωμένους καναπέδες και με θέα το λιμάνι και την Σκάλα και τους Ανεμόμυλους.

Ταράτσα (πρόσβαση από τον χώρο μελέτης)

Από το σαλόνι η ξύλινη άνετη σκάλα μας οδηγεί προς την μεγάλη ταράτσα με την μεγαλειώδη θέα και δύο διαμορφωμένους χώρους υπαίθριων καθιστικών.

Skip to content